DE KEUZE IS REUZE

Wat is een RUBBERBASE behandeling?

Rubberbase of BIAB (builder in a bottle) van het merk Magnetic is een flexibele en verstevigende gel die zorgt voor een stevige en egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. 
De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven. De kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn. 
Het merk is 100% dierproefvrij. Win win dus! 

 

Wat zijn gelnagels?

Bij gelnagels wordt er een laagje gel aangebracht op de nagels die door middel van een UV of LED-lamp uitgehard wordt. Een gelnagel wordt opgebouwd in meerdere laagjes. Ieder laagje wordt daarna apart uitgehard in de daarvoor bestemde UV of LED-lamp. Bij gelnagels is het mogelijk om de natuurlijke nagel te verstevigen of te verlengen. Hierna is het mogelijk om een gekleurd of transparant laagje gel aan te brengen op de nagels. De nagels kunnen eventueel versierd worden met nail-art.


Wat zijn acrylnagels?

Bij acrylnagels wordt er gebruik gemaakt van twee producen.
Een poeder en een vloeistof (liquid). Als de poeder in aanraking komt met de vloeistof begint het uithardingsproces. Hierbij is geen UV of LED-lamp nodig. Bij acrylnagels is het mogelijk om de natuurlijke nagel te verstevigen of te verlengen. Als de nagels hard zijn is het mogelijk om een gekleurd of transparant laagje gel aan te brengen op de nagels.
De nagels kunnen eventueel ook versierd worden met nail-art.